Everyday Bread... & Coffee

Everyday Bread... & Coffee


Delen

Everyday Bread... & Coffee is ontstaan met het idee om het lekkerste en natuurlijkste brood en banket van Nederland te verkopen!

Het brood wordt uitsluitend gebakken met natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Dit betekent dat we geen suiker, lactose, kunstmatige e-nummers of andere ‘gekkigheid’ gebruiken.

Onze bakkers bakken volgens oud Franse traditie en nemen de tijd bij de bereiding van ons heerlijke brood. Door het brood minimaal 30 uur te laten rijpen en het vervolgens af te bakken, krijg je echt het lekkerste brood!
Daarnaast worden onze broden ambachtelijke wijze gemaakt. Dit betekent onder andere dat alle broden met de hand worden gevouwen, waardoor ieder brood uniek is.

Naast onze heerlijke natuurdesem broden hebben we de allerbeste roomboterkoeken, biologische brownies, muffins in diverse soorten en smaken (waaronder suikervrije en biologische muffins). Onze producten hebben een optimale smaakbeleving en zijn 100% natuurlijk en 100% lekker!

Assortiment verpakkingsvrij
Ons gehele assortiment is verpakkingsvrij mee te nemen:

  • Diverse broden
  • (Roomboter)koeken
  • Brownies
  • Muffins

Waarom doen wij mee
Wij vinden duurzaamheid een zeer belangrijk thema, dit geldt zowel voor onze Eetkamer Everydays als voor onze bakkerij Everyday bread… & Coffee. Sinds de opening is ons assortiment verpakkingsvrij verkrijgbaar voor onze klanten. Ook proberen wij alles lokaal organiseren. Dit is niet alleen duurzaam maar ook goed voor de lokale economie!

Openingstijden

Maandag 8.00 - 17.30 uur
Dinsdag 8.00 - 17.30 uur
Woensdag 8.00 - 17.30 uur
Donderdag  8.00 - 17.30 uur
Vrijdag 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag 8.00 - 17.00 uur

Contact

  • Everyday Bread... & Coffee
  • Assendorperstraat 80 Zwolle
  • 8012 CB Zwolle