25 jaar ROVA: Een traditie van vooruitkijken

Op 29 mei 2021 bestond ROVA 25 jaar. Deze mijlpaal laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Een jaar lang staan we stil bij ons jubileum. Op zaterdag 14 mei zetten wij de poorten van onze milieubrengstations in Amersfoort, Winterswijk en Zwolle wijd open voor het publiek, tijdens de Ontdek ROVA Dag.

25 jaar ROVA: Een traditie van vooruitkijken

Ontdek ROVA Dag

Op zaterdag 14 mei zetten wij onze deuren in Amersfoort, Winterswijk en Zwolle wijd open tijdens de Ontdek ROVA Dag. Van 10.00 tot 16.00 uur bieden wij onze bezoekers een kijkje achter de schermen. Behalve kijken is er ook genoeg te doen! Ontdek alles over onze werkzaamheden voor gemeenten en inwoners. Een unieke kans voor jong en oud! De komende tijd zullen we op deze pagina meer informatie delen over deze dag. Dus reserveer alvast de datum en houd deze pagina in de gaten om niks te missen.


Plattegrond met activiteiten - locatie ROVA ZwollePlattegrond met activiteiten - locatie ROVA AmersfoortPlattegrond met activiteiten - locatie ROVA Winterswijk
Doe mee aan de ROVA jubileumwedstrijd en win!

Op 14 mei 2022 is het zover: de Ontdek ROVA Dag. Speciaal hiervoor hebben we twee mooie winacties voor kinderen! Kleur Robin, lever hem in op de Ontdek ROVA Dag en krijg een ROVA vrachtwagen of maak iets moois van afval en win een ROVA experience! Klik hieronder voor verdere uitleg.

Doe mee aan de ROVA jubileumwedstrijd en win! - afbeelding 0
Doe mee aan de ROVA jubileumwedstrijd en win! - afbeelding 1
Doe mee aan de ROVA jubileumwedstrijd en win! - afbeelding 2
Doe mee aan de ROVA jubileumwedstrijd en win! - afbeelding 3

Kom jij op zaterdag 14 mei een kijkje nemen bij de Ontdek ROVA Dag in Amersfoort, Winterswijk of Zwolle?
#Throwback Thursday

In ons jubileumjaar staat ROVA een jaar lang stil bij haar 25-jarig bestaan, met als thema ‘Een traditie van vooruitkijken’. Iedere maand delen we verhalen en foto’s van toen, blikken we terug én kijken we vooruit. Nieuwsgierig onze throwback-berichten? Die staan op onze verzamelpagina gebundeld.


Rovisie

In het kader van ons jubileum brachten we een speciale editie van ons magazine Rovisie uit. We blikken terug maar kijken ook vooral naar de toekomst. Dit doen we met collega's maar vooral met onze aandeelhoudende gemeenten.