Grondstoffen Inleverpunt (GRIP-wagen)

Lever het in bij de GRIP-wagen, gemakkelijk en dichtbij!

Grondstoffen Inleverpunt (GRIP-wagen)

Van uw afval kunnen we weer nieuwe producten maken. Heeft u kapotte spullen over die niet in de (ondergrondse) container horen? In sommige ROVA-gemeenten kunt u ze ook inleveren bij de GRIP-wagen (Grondstoffen Inleverpunt) bij u in de buurt. De GRIP-wagen komt dan op verschillende dagen bij u in de buurt.

Voor de ROVA-gemeenten waar de GRIP-wagen rijdt is gemeente specifieke informatie beschikbaar! Als u met uw postcode en huisnummer bent ingelogd, ziet u onderaan deze pagina een extra informatie blok verschijnen (als dit voor uw gemeente van toepassing is).


Hoeveel mag u inleveren bij de GRIP-wagen?

Als één of meerdere van onderstaande afvalstromen in een grote boodschappentas passen, dan kunt u het inleveren bij de GRIP-wagen. Grotere hoeveelheden brengt u naar het ROVA-milieubrengstation aan de Rijnlandstraat. Daarnaast kunt u grof tuinafval en grof huishoudelijk afval, zoals een oud bankstel, laten ophalen. Maak daarvoor een afspraak met het ROVA-Klantcontactcentrum via www.rova.nl/contact of plan een afspraak via onze website.


Wat mag naar de GRIP-wagen?

Bij de GRIP-wagen kunt u terecht met kleine hoeveelheden van deze grondstoffen:

*U kunt uw frituurvet (kca) ook inleveren bij de GRIP-wagen. Frituurvet wordt alleen geaccepteerd als u het in een gesloten verpakking aanbiedt.
Meer informatie over deze afvalstromen vindt u hier.

Informatiepunt

Naast het inleveren van de grondstoffen kunt u bij de wagen ook terecht voor informatie over afval en grondstoffen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de GRIP-wagen? Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum (038) 427 37 77 via www.rova.nl/contact


Informatie per gemeente