Stoel van de toekomst

Stoel van de toekomst


Delen

Een duurzame wereld van morgen, creëren we met de beslissingen van vandaag. Als symbool voor de toekomst, kunnen we in vergaderzalen letterlijk een lege stoel aanschuiven. Zo krijgt de toekomst een stem, in iedere beslissing.

Voor alle gemeenten
ROVA geeft alle 23 aangesloten gemeenten een 'stoel van de toekomst'. De stoel kan inspireren, een plek ter overdenking bieden, of symbool staan voor de volgende generatie.

Stoel van de toekomst

Waarde ontwikkelen
ROVA gelooft dat afdanken verleden tijd is en hergebruik de toekomst heeft. De stoel van de toekomst onderstreept die duurzame gedachte. In het frame krijgen zieke essen een tweede leven. En in de zitting transformeert 'afval' tot grondstof.
Het ontwerp is van Binthout en is uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedere stoel krijgt zijn eigen grondstoffen en dus zijn eigen uitstraling.

Op naar de Tweede Kamer
De stoel van de toekomst is een initiatief van Jan Terlouw in samenwerking met meerdere organisaties. De bedoeling is om een extra lege zetel in de Tweede Kamer te bemachtigen, zodat ook daar altijd naar de toekomst wordt geluisterd. Om dit te bereiken, is draagvlak nodig bij overheid, ondernemers en onderwijs. ROVA doet mee, met het uitreiken van toekomststoelen aan de bij ROVA aangesloten gemeenten.

Reglementen

Hieronder vindt u de geldende reglementen bij ROVA: Lees onze Algemene inkoopvoorwaarden.Lees onze P...
Bekijk