Milieubrengstations

Milieubrengstations


Delen

Inwoners kunnen in het werkgebied van ROVA op 18 milieubrengstations hun huishoudelijk afval brengen. Denk bijvoorbeeld aan grof tuinafval, matrassen, autobanden, grote stukken piepschuim, sloopafval en ander materiaal dat niet in de containers aan huis past.

De milieubrengstations dragen bij aan een afvalloze samenleving. Bezoekers worden geholpen door medewerkers met kennis van alle materiaalstromen. Daardoor komen alle materialen op de juiste plek terecht. Klaar om gerecycled te worden.

ROVA heeft 6 milieubrengstations in eigen beheer. Klik hier voor meer informatie over de openingstijden en tarieven voor de ROVA-milieubrengstations. Daarnaast werkt ROVA samen met 15 stations die door externen worden beheerd. 

Via de milieubrengstations heeft ROVA al het huishoudelijke afval in regie dat niet via andere kanalen wordt verkregen, gescheiden in optimaal herbruikbare deelstromen, om zo maximaal te kunnen sturen naar een afval loze samenleving.

Participatie

ROVA staat letterlijk midden in de maatschappij en werkt de hele dag met, voor en tussen mensen. ROVA vindt dan ook graa...
Bekijk