Vacatures

Vacatures


Delen

ROVA heeft haar succes mede te danken aan de inzet van 360 medewerkers. Deze professionals werken elke dag aan een goed resultaat voor de organisatie én voor de klant.

Omdat we de ambitie hebben te groeien, zijn we continu op zoek naar collega's die willen meewerken aan ditzelfde doel. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan hieronder bij het vacatureoverzicht. We kennen in onze organisatie verschillende functies op diverse niveaus.

Wat bieden wij?

Een prettige en informele werksfeer, goede arbeidstijden, salaris volgens de CAO, Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO), onderdeel Services, een resultaatafhankelijke uitkering, een uitstekende pensioenvoorziening (ABP). Verder kent ROVA goede opleidingsmogelijkheden. Stap je samen met ons in het afval? Vul dan nu het sollicitatieformulier in.

sollicitatieformulier 
 

Meer informatie

Voor meer informatie over de verschillende functies kun je vrijblijvend contact opnemen met de afdeling Personeel & Organisatie, telefoonnummer: (038) 427 37 08 of stuur een e-mail naar vacatures@rova.nl.

Overzicht van alle vacatures

Organisatie

ROVA is een publieke dienstverlener en werkt ten behoeve van 23 gemeenten met een werkgebied van ongeveer 850.000 inwone...
Bekijk