Roger Beuting sinds 1 september nieuwe algemeen directeur ROVA

Roger Beuting sinds 1 september nieuwe algemeen directeur ROVA


in Over ROVA
Delen

Inmiddels is Roger Beuting al een aantal weken actief als algemeen directeur ROVA. Vanaf zijn eerste werkdag op 1 september 2020 heeft hij de eerste weken uitgebreid gemaakt met de ROVA-collega’s en de verschillende locaties bezocht. Vanaf woensdag 23 september zijn de kennismakingsgesprekken met de wethouders van onze aandeelhoudende gemeenten gepland. Via deze ‘ROVA-Nieuws’ stelt Roger zich alvast voor.

Even voorstellen: Roger Beuting
“Ik ben Roger Beuting en ik ben trots dat ik nu de algemeen directeur van ROVA ben. De afgelopen weken heb ik ROVA leren kennen als een organisatie met zeer betrokken medewerkers. Medewerkers met kennis, ervaring en de wil om zich echt in te zetten voor een mooie en schone leefomgeving.

Na mijn studie commerciële chemie aan Hogeschool Saxion in Deventer heb ik management- en directiefuncties bekleed bij Van Gansewinkel, Kunststof Hergebruik/Van Scherpenzeel Groep en Veolia Nederland. Deze kennis en ervaring wil ik nu inzetten in het publieke domein om – samen met collega-bedrijven - een belangrijke bijdrage leveren aan een hogere kwaliteit van te verwerken grondstofstromen.

Ik haal energie uit de samenwerking met mensen en vind het belangrijk dat mijn werk een bijdrage geeft aan de samenleving. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie verder te werken aan de uitdagingen die ons staan te wachten, zoals het verder verbeteren van de kwaliteit van de ingezamelde grondstoffen.

Het werkveld Beheer Buitenruimte (BBR) is voor mij relatief nieuw en het is mij heel duidelijk hoe belangrijk een schone buitenruimte, een gezonde biodiversiteit en klimaatadaptatie zijn. In mijn interne gesprekken heb ik ervaren dat we hierin veel kunnen betekenen. De komende jaren ga ik me dan zeker inzetten om ROVA hierin verder te laten groeien.

Tot slot wil ik van deze gelegenheid gebruikmaken om Michel Frequin te bedanken voor zijn leiding de afgelopen maanden. Michel heeft op 8 september zijn laatste dag gehad bij ROVA. Ik pak vol vertrouwen het stokje over. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Twee nieuwe gezichten bij communicatie ROVA

Jelmer Bron en Carmen Massaar zijn begin september begonnen op de afdeling communicatie. Zij stellen zich graag aan jull...
Bekijk