2Switch tekent kringloopcontract met gemeente Raalte en ROVA

2Switch tekent kringloopcontract met gemeente Raalte en ROVA


in Over ROVA
Delen

Vorige week hebben de gemeente Raalte en ROVA zich verbonden aan 2Switch als kringloopwinkel. 2Switch kwam als beste uit de (Europese) aanbesteding.

Met name de focus op de positie als werkgever voor mensen die wat hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt gaf de doorslag. Ook speelt het nieuwe elan dat het kringloopbedrijf nastreeft een rol. Een kringloopbedrijf waar je niet alleen terecht kunt voor betaalbare producten, maar ook een plek waar mensen elkaar ontmoeten.
Het nieuwe contract past binnen het beleid van Raalte en ROVA. In kader van duurzaamheid wordt hergebruik van waardevolle spullen als belangrijk punt gezien. Een moderne en sterke kringlooporganisatie hoort daarbij.

Het contract, voor 3 jaren met een mogelijke verlenging van 2 maal 1 jaar, is vorige week maandag getekend door ROVA en 2Switch. Ook wethouder Jacques van Loevezijn en Frank Niens van de gemeente Raalte waren bij de ondertekening aanwezig.

Verwerking persoonsgegevens door ROVA

De gemeente Arnhem heeft besloten om alle ondergrondse restafvalcontainers toegankelijk te maken zonder dat daarvoor een...
Bekijk