Barbara Langendoen interim adviseur gemeenten


in Over ROVA
Delen

Mijjn naam is Barbara Langendoen​. Op 6 mei ben ik bij ROVA begonnen als tijdelijk adviseur gemeenten. Graag stel ik mij even kort voor.

Ik woon in Swifterbant samen met Ron en onze drie kinderen. Thuis hebben wij een akkerbouwbedrijf waarvoor ik de administratie verzorg. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met het gezin of met vrienden en ga ik graag uit eten.
Na mijn opleiding rechten ben ik bij een gemeente als jurist bouwzaken gaan werken. Dat heb ik drie jaar gedaan. Vervolgens heb ik zes jaar bij BMC gewerkt. BMC is een adviesmanagement bureau voor de publieke sector. Sinds acht jaar werk ik als zzp'er.

Inmiddels heb ik verschillende opdrachten bij diverse organisaties gedaan. Meestal hebben mijn opdrachten iets te maken met toezicht, handhaving, bouwen, ruimtelijke ordening, afval of beheer openbare ruimte. Ik vind dat normaal gesproken leuke onderwerpen omdat daarbij zowel beleid, uitvoering als inwoners om de hoek komen kijken. Bij ROVA neem ik in verband met de afwezigheid van Peter van Doeselaar tijdelijk zijn taken over waar hij voor werkt.

Ik kijk er naar uit om de komende periode aan de slag te gaan voor ROVA! Ik ben bereikbaar via blangendoen@rova.nl

ROVA bedankt Co Verdaas

Directie, leden ondernemingsraad en aandeelhouders van ROVA hebben op 23 mei afscheid genomen van Co Verdaas als voorzit...
Bekijk