ROVA bedankt Co Verdaas


in Over ROVA
Delen

Directie, leden ondernemingsraad en aandeelhouders van ROVA hebben op 23 mei afscheid genomen van Co Verdaas als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC).

Co Verdaas werd in mei 2014 benoemd tot voorzitter van de RvC. Door zijn benoeming tot dijkgraaf van het waterschap Rivierenland, zag Verdaas zich genoodzaakt een aantal nevenfuncties af te stoten zodat hij zich volledig kan concentreren op zijn nieuwe taak. In de algemene vergadering van aandeelhouders werd Verdaas bedankt voor zijn inspanningen en de open, constructieve samenwerking. Verdaas werd daarbij geprezen voor zijn inhoudelijke kennis, zijn passie voor openbaar bestuur en het publieke domein en voor zijn verbindende rol, zowel binnen de RvC als naar de rest van de organisatie.

Voor de opvolging van Verdaas is een openbare wervingsprocedure gestart onder begeleiding van Diemen & Van Gestel. In tussentijd wordt het voorzitterschap waargenomen door commissaris Hans Bossert.

 

 

Brand in vergistingsinstallatie ROVA Zwolle

Zaterdag 1 juni is rond de middag brand ontstaan in de vergistingsinstallatie bij ROVA in Zwolle. Doordat de brand vroeg...
Bekijk