Nieuwe gezichten versterken ROVA

Nieuwe gezichten versterken ROVA


in Over ROVA
Delen

Het team van ROVA is uitgebreid met nieuwe regiomanagers. Daarnaast hebben medewerkers in de uitvoering meer verantwoordelijkheden gekregen.

Nieuw: direct leidinggevenden
ROVA's dienstverlening in Regio IJssel-Vecht is de afgelopen jaren veranderd en uitgebreid. Denk aan de toetreding van nieuwe gemeenten, de uitrol van omgekeerd inzamelen en het beheer van de openbare ruimte (BOR) in Zwolle en Zwartewaterland. Ook zijn stappen gezet in de digitalisering en automatisering. Bijvoorbeeld de automatisering van de planning van de ondergrondse verzamelcontainers en de inzet van navigatie op inzamelroutes.

Daarom is er per 1 november 2018 een managementlaag tussenuit gehaald, waardoor de planners en teamleiders direct leidinggevenden zijn. Meer verantwoordelijkheden dichtbij de uitvoering dus.

Nieuwe regiomanagers
Daarnaast is de functie van regiomanager IJssel-Vecht opgesplitst in twee functies: Jeroen Duipmans is nu regiomanager inzameling & rioolreiniging IJssel-Vecht en Henk van Dijk regiomanager BOR IJssel-Vecht.
Ook in onze regio’s Eemland en de Achterhoek zijn er nieuwe regiomanagers. In Amersfoort is dat Wim Schuit en in Winterswijk Sander de Vries. Kortom, het team van regiomanagers onder leiding van manager uitvoering Ramon van Rossum is klaar voor de toekomst.

(op de foto bovenaan de pagina van links naar rechts: Sander de Vries, Henk van DIjk, Jeroen Duipmans, Ramon van Rossum, Wim Schuit)

Nationale Biodiversiteitsdag op 22 mei 2019

Op 22 mei 2019 is het de Nationale Biodiversiteitsdag. Maar wat is biodiversiteit en waarom is het belangrijk? "Bio" bet...
Bekijk