Circulaire economie in de spotlights

Circulaire economie in de spotlights


in Over ROVA
Delen

De Week van de Circulaire Economie had dit jaar als het thema “Onvermijdelijk Circulair”. Door heel Nederland werden in de week van 14 januari bijeenkomsten georganiseerd en stelden bedrijven hun deuren open voor bezoekers.

Voor ROVA een kans om een aantal activiteiten en projecten, waarin wij al actief aan circulariteit werken, in de spotlight te zetten. Aan bod kwam onder meer het benutten van de zieke essen aan bod, en ook het zonnepark dat gerealiseerd wordt op de voormalige stortplaats Bovenveld. De artikelen zijn op onze website geplaatst en via verschillende social media verspreid. Alle artikelen zijn goed gelezen, met name op Twitter en Facebook.

Dit jaar gaan we aan de slag met ons eigen Actieplan Circulaire Economie. De eerste prioriteit voor dit jaar is onze eigen zaken op orde hebben. Hiervoor is het belangrijk dat we weten hoe circulair we nu al zijn. Op basis daarvan kunnen we bepalen wat onze vervolgstappen zijn.

Nieuwsgierig? Alle artikelen vind je op www.rova.nl/weekvandece

8 juni: Wereld Oceanen Dag. Draagt u ook een steentje bij?

Vandaag, 8 juni, is het Wereld Oceanen Dag. Op deze dag staan we stil bij al het moois wat de oceaan te bieden heeft en ...
Bekijk