Extra ondersteuning voor team Relatiebeheer gemeenten


in Over ROVA
Delen

Wie contact heeft met de Adviseurs gemeenten van ROVA, kan nu ook Kirsten Wijnhout treffen. Zij is ROVA's medewerker Binnendienst Relatiebeheer. Een nieuwe functie, waarmee we onze gemeenten nog beter van dienst zijn.

Samen met de Adviseurs gemeenten Peter van Doeselaar en Astrid van Voorst gaat Kirsten -met de andere collega's Hemmo Hagedooren en Ernst-Jan Balkenende in het team Relatiebeheer van ROVA- het relatiebeheer richting gemeenten en andere organisaties versterken.

Vragen aan de Adviseurs gemeenten worden vanaf nu ook door Kirsten afgehandeld of verder in de organisatie uitgezet. Ook bewaakt ze afspraken met gemeenten en ondersteunt ze bij het actueel houden van de dienstverleningsovereenkomsten (DVO).

Door de inzet van Kirsten kunnen de Adviseurs zich meer verdiepen in tactische en strategische onderwerpen die in gemeenteland spelen en hun rol in de diverse netwerken uitbreiden. Kirsten kent ROVA en ons werkgebied goed; ze werkte hiervoor drie jaar in ons Klantcontactcentrum (KCC) voor inwoners.

Gemeente Zwolle en ROVA starten met innovatieve methode om status verkeersborden te controleren

Gemeente Zwolle en ROVA starten met een pilot om het beheer van de Zwolse verkeersborden te optimaliseren met behulp van...
Bekijk