Rova Corporate

Kom ook naar de Ontdek ROVA Dag op 14 mei!

Op zaterdag 14 mei, aan het einde van ons jubileumjaar, organiseren wij een open dag op drie locaties. We zijn blij dat we op 14 mei de hekken van onze terreinen in Amersfoort, Winterswijk en Zwolle open kunnen zetten om onze inwoners alles van ROVA te laten zien.

Kom ook naar de Ontdek ROVA Dag op 14 mei!
Jubileumvlaggen met ROVA 25 jaar logo

De laatste keer dat ROVA een open dag organiseerde was in 2006, ter gelegenheid van de ingebruikname van de nieuwe locatie op de industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. Dit keer is het 25-jarige jubileum de aanleiding om groot uit te pakken. Van 10.00 tot 16.00 uur laten wij alles zien wat we in huis hebben.

Inwoners kunnen van dichtbij ons materieel bekijken en soms zelfs uitproberen of erin zitten. Er is muziek en een toepasselijke workshop gedurende de dag. Kinderen (en hun ouders) kunnen aan de hand van een speurtocht, op hun eigen mobiele telefoon, het terrein over navigeren en ondertussen leuke vragen beantwoorden.

De milieubrengstations in Zwolle en Amersfoort zijn die dag gesloten voor het wegbrengen van afval en grondstoffen. Dit om de veiligheid te kunnen waarborgen en onze inwoners een optimale inkijk in onze werkzaamheden te geven. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen!