Rova Corporate

Campagne Recyclen met Klaas is begonnen

Onze nieuwe voorlichtingscampagne met Klaas van Kruistum is begonnen. In Recyclen met Klaas helpt Klaas ons de wereld van recycling inzichtelijk te maken voor de inwoners van ons werkgebied.

Campagne Recyclen met Klaas is begonnen
Campagnebeeld "Recyclen met Klaas"

Er valt nog winst te behalen bij het scheidingsgedrag van inwoners en uit onderzoek blijkt dat inwoners bewuster gaan scheiden als ze weten wat er met hun afval gebeurt. Dat juist Klaas van Kruistum ons gaat helpen bij dit project is niet toevallig. Hij spreekt een groot publiek aan en met zijn onderzoekende karakter laat hij zien waar ons afval heen gaat en dat er nieuwe producten van worden gemaakt.

Terugwinnaars

De nieuwe campagne is ondergebracht onder het programma Terugwinnaars, dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van de grondstoffen. Gedurende de campagne gaat Klaas van Kruistum inwoners helpen inzicht te krijgen hoe ze hun afval moeten scheiden en wat er met hun afval gebeurt. Klaas is begonnen met pmd. Met een camera op zak, volgt hij waar zijn plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons naar toe gaan.

De video's zijn terug te vinden op de campagnepagina www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. Gedurende de campagne wordt deze pagina verder aangevuld met nieuwe content.

Deel de video's

De aankomende tijd ga je regelmatig leuke berichten zien van de campagne op de social media-kanalen van ROVA. We willen hiermee zoveel mogelijk inwoners uit ons werkgebied bereiken. Het gaat ons helpen als deze berichten worden gedeeld op de social media-kanalen van de gemeente. Zo maken we samen werk van de kwaliteit van grondstoffen.