Rondje ROVA

Rondje ROVA


Delen

Altijd al eens willen weten waar het huishoudelijk afval naartoe gaat en wat ermee wordt gedaan? Tijdens 'Rondje ROVA' krijgt u een kijkje achter de schermen en komt u alles over afvalinzameling en -verwerking te weten.


Vanwege de corona-maatregelen kunnen wij helaas geen groepen ontvangen voor voorlichtingen of een Rondje ROVA. Da data die voor 2021 ingepland staan, zijn onder voorbehoud. Als u zich aanmeldt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Uiterlijk een maand van tevoren krijgt u definitief bericht of uw bezoek aan ROVA door kan gaan.


Het programma
De groep wordt per bus opgehaald. Bij ROVA aangekomen krijgt iedereen een kop koffie of thee. Daarna neemt een voorlichter van ROVA de groep mee over het terrein. De deelnemers zien hoe het gescheiden afval wordt opgeslagen en vervoerd en krijgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van afval en grondstoffen te weten. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen over de inzameling en verwerking van afval en grondstoffen. Al met al duurt het programma ruim 1,5 uur, exclusief reistijd.

Gratis
Rondje ROVA is gratis en wordt aangeboden voor groepen uit gemeenten waar ROVA actief is.

Vragen
Heeft u vragen over Rondje ROVA? Neem dan contact met ons op via voorlichting@rova.nl of (038) 427 37 38.

Meld u meteen aan 

Groentour voor kinderen en scholen
Ook voor kinderen en scholen is er een rondleiding bij ROVA: de Groentour

Meld uw klas of groep meteen aan

Wat doe ik met oude kleding?

Versleten of kapotte kleren kunnen nog opnieuw worden gebruikt!Oude kleding, lever ze in!Glas gooi je in de glasbak, en ...
Bekijk