‘Beste vuilnisman, zonder jou wordt het pas echt een bende!’

‘Beste vuilnisman, zonder jou wordt het pas echt een bende!’


in Leren en doen
Delen

Ben jij ook blij dat de vuilnismannen (en -vrouwen!) van ROVA doorgaan met hun belangrijke werk? Geef ze een steuntje in de rug, dat kunnen ze namelijk best gebruiken. 

We merken namelijk dat er op dit moment meer afval aan de straat wordt gezet dan gebruikelijk. Dat snappen we, want iedereen zit thuis en probeert huis en tuin op te fleuren. We zetten daarom een tandje bij door extra vuilnisauto's in te zetten zodat we alles kunnen ophalen. U kunt ons helpen door geen extra afval naast de containers te zetten en daarnaast kun je onze dames en heren van ROVA een steuntje in de rug geven door een tekening voor het raam op te hangen.  

Letters met Liefde maakte een mooie kleurplaat die jij kunt inkleuren. Wij vonden dat zo’n leuk idee dat wij een paar mooie prijzen zullen verloten onder de kinderen die een kleurplaat maken voor de dames en heren van ROVA.

Wat moet je doen?
Download de kleurplaat van de vuilnisman en print deze uit. Doe je best om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Is je tekening af, dan mag je er twee dingen mee doen.

Allereerst plaats je een foto van je kleurplaat op Facebook, waarbij je ROVA in het bericht tagt. Via een persoonlijk bericht zullen wij dan om je naam en adresgegevens vragen.

Stuur je de tekening liever op? Dat mag ook; ons adres is: 
ROVA, t.a.v. Afdeling Communicatie,
Postbus 200
8000 AE, Zwolle

Wanneer je weet dat ROVA bij jou door de straat rijdt, bijvoorbeeld omdat jullie container wordt geleegd, kun je de tekening voor je raam hangen. 

Als alles weer een beetje ‘gewoner’ is en jij weer naar school mag, verdelen wij een paar mooie prijzen onder de deelnemers. Doe jij mee?

Download de kleurplaat.