Hoe download ik de ROVA-app?

Met de ROVA-app heeft u uw inzameldagen altijd bij de hand. En als u een notificatie instelt, krijgt u een berichtje wanneer u uw container aan de straat kunt zetten.

Hoe download ik de ROVA-app?

Naast uw inzameldagen biedt de ROVA-app u nog meer handige functionaliteiten. In de scheidingswijzer vindt u in welke container welk afval kan, via de functie 'aanvragen' kunt u snel een afspraak maken om grof afval aan huis op te laten halen, als dit in uw gemeente wordt aangeboden. Daarnaast kunt u hier een nieuwe ROVA-pas aanvragen of een set-pmd zakken bestellen en op de kaart met afvallocaties vindt u alle verzamelcontainers en andere afvallocaties bij u in de buurt.

De ROVA-app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Download de ROVA-app voor Android

Download de ROVA-app voor iOS