ROVA onderdeel van Logisch leven-quiz bij RTV Oost

Hoe duurzaam ben jij? Test je kennis in de Logisch leven-quiz aanstaande vrijdag om 18.00 uur op RTV Oost!

ROVA onderdeel van Logisch leven-quiz bij RTV Oost
Visual Logisch Leven-quiz

Van maandag 31 oktober tot en met 6 november is het de Klimaatweek. In deze week wordt er aandacht gevraagd voor bewuste en duurzame keuzes. Iets waar we bij ROVA dagelijks aan werken. Niet voor niets is onze missie: 'Samen met onze inwoners en gemeenten werken aan een mooie en schone leefomgeving, voor nu en in de toekomst'.

Zo willen we zoveel mogelijk grondstoffen terugwinnen uit het afval en maken we bewuste keuzes in het beheer van de buitenruimte om bijvoorbeeld de biodiversiteit te stimuleren. Om aandacht voor deze onderwerpen te vragen, werkt ROVA mee aan de Logisch leven-quiz. In deze spelshow, die vrijdag 4 november om 18.00 uur en 21.00 uur wordt uitgezonden op RTV Oost, laten we zien dat duurzame keuzes vaak ook hele logische keuzes zijn. En dat duurzaamheid niet saai en suf is maar juist heel leuk!

Tijdens de show testen 5 teams hun kennis over duurzaamheid aan de hand van de thema's natuur en biodiversiteit, circulaire economie, agro en food, nieuwe energie en mobiliteit.

Om alvast in de stemming te komen deelt ROVA dagelijks een quiz-vraag die niet in de spelshow komt op haar sociale kanalen!