Gewijzigde afvalinzameling Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag

Op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) en tweede pinksterdag (maandag 6 juni) worden de containers niet geleegd.

Gewijzigde afvalinzameling Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag
Een vuilniswagen leegt een container die aan de weg staat

Op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) en tweede pinksterdag (maandag 6 juni) worden geen afval en grondstoffen ingezameld. De containers worden op een andere dag geleegd. Houd rekening met de volgende wijzigen:

Gemeente Aalten

Gemeente Amersfoort

• De afvalinzameling van donderdag 26 mei vindt plaats op zaterdag 28 mei.
  • De afvalinzameling van maandag 6 juni vindt plaats op zaterdag 4 juni. Let op, dit is de zaterdag vóór de tweede pinksterdag.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Nijverheidsweg-Noord 35 in Amersfoort is op donderdag 26 mei en maandag 6 juni gesloten.

Gemeente Bunschoten

Gemeente Dalfsen

• De afvalinzameling van donderdag 26 mei vindt plaats op zaterdag 28 mei.
  • De afvalinzameling maandag van 6 juni vindt plaats op zaterdag 4 juni. Let op, dit is de zaterdag vóór de tweede pinksterdag.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op donderdag 26 mei en maandag 6 juni gesloten.

Gemeente Dinkelland

Gemeente Hardenberg

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is op donderdag 26 mei en maandag 6 juni gesloten.

Gemeente Hattem

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 6 juni gesloten.

De GRIP-wagen
Het Grondstoffen Inleverpunt komt éénmalig te vervallen op:

• Donderdag 26 mei Hattem (parkeerplaats Albert Heijn-Vechtstraat)

Kijk op www.rova.nl/grip wanneer de GRIP-wagen bij u in de buurt komt.

Gemeente Heerde

Gemeente Olst-Wijhe

Milieubrengstation

Gemeente Ommen

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation Bovenveld aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is op donderdag 26 mei en maandag 6 juni gesloten.

Gemeente Oost Gelre

Gemeente Raalte

• De afvalinzameling van donderdag vindt 26 mei plaats op zaterdag 28 mei.

Gemeente Staphorst

KCA-wagen
De volgende halteplaatsen van de kca-wagen (klein chemisch afval) komen éénmalig te vervallen op donderdag 26 mei:

• IJhorst Burgemeester van Wijngaardenstraat
  • Rouveen Prunuslaan
  • Staphorst De Markt

Kijk op www.rova.nl/kca wanneer de kca-wagen bij u in de buurt komt.

Gemeente Steenwijkerland

• De restafval- en de pmd-inzameling van donderdag 26 mei vindt plaats op woensdag 25 mei. Let op, dit is de woensdag vóór Hemelvaartsdag.
  • De inzameling van los papier van donderdag 26 mei vindt plaats op zaterdag 28 mei.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 6 juni gesloten.

Gemeente Tubbergen

Gemeente Twenterand

Gemeente Urk

Gemeente Westerveld

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan Oeveraseweg 19 in Havelte is op donderdag 26 mei gesloten.

Gemeente Winterswijk

De afvalinzameling van donderdag 26 mei vindt plaats op zaterdag 28 mei.

Gemeente Woudenberg

Gemeente Zwartewaterland

Gemeente Zwolle

De GRIP-wagen
Het (Grondstoffen Inleverpunt) komt éénmalig te vervallen op:

• Donderdag 26 mei Assendorp (Deventerstraatweg)

Kijk op www.rova.nl/grip wanneer de GRIP-wagen bij u in de buurt komt.

ROVA Klantcontactcentrum

Heeft u vragen, neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Meer informatie over de inzameldagen vindt u in de ROVA-app en op www.rova.nl/inzamelkalender.

Gewijzigde openingstijden
Het ROVA-Klantcontactcentrum is gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 6 juni (tweede pinksterdag).