ROVA zoekt vlogger die Klaas helpt om recyclingbranche in beeld te brengen

Wil jij Klaas helpen om de wereld van recycling in beeld te brengen, of wil jij weten hoe het is om vlogger te zijn? Dan is dit je kans! ROVA is op zoek naar een vlogger die Klaas gaat helpen. Je filmt jezelf terwijl je bij verschillende bedrijven uit de recyclingbranche in gesprek gaat met de medewerkers.

ROVA zoekt vlogger die Klaas helpt om recyclingbranche in beeld te brengen
Klaas van Kruistum zoekt hulp bij het vloggen

Win een vlog-camera

Dit doe je met je gloednieuwe Canon EOS M50 Mark II die je krijgt als straks ROVA-vlogger bent! De vlog-camera mag je houden, ook als jouw avontuur als ROVA-vlogger er weer op zit.

Iedereen kan meedoen

ROVA is op zoek naar een enthousiaste vlogger die het leuk vindt om op onderzoek uit te gaan. Iedereen die woonachtig is in een gemeente waar ROVA de afvalinzameling verzorgt, kan meedoen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is voor 8 mei 2022 een vlog insturen via www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas waarin jij uitlegt waarom jij ROVA-vlogger moet worden.

Verkiezing

Uit alle inzendingen kiest ROVA 5 finalisten. Tip: als je in jouw vlog aantoont dat jij al bewust bezig met afvalscheiding heb je een streepje voor op de jury van ROVA. De vlogs van de 5 finalisten komen op de campagnepagina te staan en van 10 tot en met 13 mei 2022 volgt er een verkiezing. De vlog van de finalist me de meeste stemmen wint en mag zich voor 6 maanden ROVA-vlogger noemen.

Meer informatie

Meer informatie over wat er van je wordt verwacht als ROVA-vlogger en hoe je kunt deelnemen vind je op www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas.