Gewijzigde openingstijden ROVA met de voorjaarsfeestdagen

De openingstijden van de Milieubrengstations en het Klantcontactcentrum zijn tijdens de voorjaarsfeestdagen aangepast.

Gewijzigde openingstijden ROVA met de voorjaarsfeestdagen
auto met aanhangwagen op het milieubrengstation

Tijdens de voorjaarsfeestdagen zijn onze openingstijden aangepast:

Milieubrengstations

Gesloten op:

• Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
  • Maandag 6 juni (tweede pinksterdag)

Klantcontactcentrum

• Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) gesloten
  • Maandag 6 juni (tweede pinksterdag) gesloten

GRIP-wagen

Voor de inwoners van gemeente Zwolle komt het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP) tijdens de feestdagen te vervallen. Kijk op www.rova.nl/grip wanneer de grip-wagen bij u in de buurt komt.

KCA-wagen

Voor de inwoners van gemeente Aalten en gemeente Amersfoort komen de halteplaatsen voor inzameling van klein chemisch afval (kca) te vervallen tijdens de feestdagen. Kijk op www.rova.nl/kca wanneer de kca-wagen bij u in de buurt komt.

Blijft u ook op de hoogte via de ROVA-app?

Via onze ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden. Zelfs de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook nog op www.rova.nl/inzamelkalender. De ROVA-app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur.