ROVA presenteert nieuwe website

Vol trots heeft ROVA haar nieuwe website gelanceerd. Een resultaat waar we heel trots op zijn. We hebben in alle portals mooie verbeteringen weten te maken om de inwoners, gemeenten en overige bezoekers goed te kunnen informeren over ROVA. In deze digitale samenleving is de website meer dan een informatiekanaal. Het is ook een belangrijk middel om inwoners 24/7 onze dienstverlening aan te kunnen bieden. Of het nu gaat om het aanvragen van een nieuwe milieupas, het laten ophalen van grofvuil of het vinden van de dichtstbijzijnde container, het is eenvoudig te regelen via de ROVA-site.

ROVA presenteert nieuwe website
ROVA vlaggen

Hier worden onze bezoekers blij van

De nieuwe website is opgebouwd in de nieuwste techniek. Dit maakt het mogelijk om informatie zo snel en overzichtelijk mogelijk aan te bieden aan bezoekers. Speciale aandacht is uitgegaan naar krachtige zoekfuncties en duidelijke navigatie. Daarnaast hebben we geprobeerd om de informatie zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk aan te bieden.

Deze content wordt niet getoond omdat u cookies niet hebt geacepteerd

Op het inwonersportal hoeven bezoekers minder te klikken om tot de gewenste informatie te komen en in de scheidingswijzer maken we gebruik van beeldende communicatie. Op het Over ROVA-portal maken we precies inzichtelijk wat we in welke gemeente doen en via het portal Leren en doen gaan we direct de interactie aan.