Grondstoffen Inleverpunt [GRIP-wagen]

Grondstoffen Inleverpunt [GRIP-wagen]


Delen

Kapot of niet meer nodig?

Lever het in bij de GRIP-wagen, gemakkelijk en dichtbij!

Van uw afval kunnen we weer nieuwe producten maken. Heeft u kapotte spullen over die niet in de (ondergrondse) container horen? Dan kunt u ze ook inleveren bij de GRIP-wagen (Grondstoffen Inleverpunt) bij u in de buurt. De GRIP-wagen komt op verschillende dagen bij u in de buurt, zodat u uw kleine hoeveelheden grof huishoudelijk afval gemakkelijk kunt inleveren.

Hoeveel mag u inleveren bij de GRIP-wagen?
Als uw grof huishoudelijk afval in een grote boodschappentas past, dan kunt u het inleveren bij de GRIP-wagen. Grotere hoeveelheden brengt u naar het ROVA milieubrengstation aan de Rijnlandstraat. Daarnaast kunt u grof tuinafval en grof huishoudelijk afval, zoals een oud bankstel, laten ophalen. Maak daarvoor een afspraak met het ROVA-Klantcontactcentrum via www.rova.nl/contact of plan een afspraak via onze website.

Wat mag naar de GRIP-wagen?
Bij de GRIP-wagen kunt u terecht met kleine hoeveelheden van deze grondstoffen:

 

*U kunt uw frituurvet (kca) ook inleveren bij de GRIP-wagen. Frituurvet wordt alleen geaccepteerd als u het in een gesloten verpakking aanbiedt.  

** Vanaf 17 april 2020 is het tijdelijk mogelijk cd’s, dvd’s en oud kaarsenvet in te leveren bij de GRIP-wagen. Lees hier meer informatie

Waar is de GRIP-wagen te vinden?

Wilt u een melding op uw telefoon ontvangen als de GRIP-wagen bij u in de buurt staat? Download dan de ROVA-app.

Informatiepunt
Naast het inleveren van de grondstoffen kunt u bij de wagen ook terecht voor informatie over afval en grondstoffen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen over de GRIP-wagen? Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum (038) 427 37 77 via www.rova.nl/contact

GRIP-kaart in Zwolle
In Zwolle zijn er naast de GRIP-wagen nog meer locaties waar u uw versleten, kapotte, herbruikbare en/of recyclebare spullen en gebruiksartikelen kunt inleveren. De GRIP-kaart laat u in één oogopslag de inzamelpunten bij u in de buurt zien. Zo verminderen we samen de afvalberg en dragen bij aan een groene samenleving.

ROVA-pas aanvragen

Bekijk