De inzamelkalender van 2021 is af, bekijk snel of voor u iets wijzigt

De inzamelkalender van 2021 is af, bekijk snel of voor u iets wijzigt


Delen

Vanaf vandaag, 11 december, is de nieuwe inzamelkalender voor afval en grondstoffen online te bekijken. Bent u benieuwd wanneer wij uw containers in 2021 komen legen of wilt u weten of de inzameldagen in 2021 voor uw adres wijzigen? Bekijk de inzamelkalender dan in de ROVA-app of op onze website.

De afgelopen maanden heeft ROVA hard gewerkt aan het samenstellen van alle inzamelroutes voor het nieuwe jaar. Altijd een hele klus, want we willen onze inzamelroutes zo veilig, efficiënt - en voor inwoners zo gemakkelijk - mogelijk maken. Met totaal 23 gemeenten en bijna een miljoen inwoners in ons verzorgingsgebied kunt u zich voorstellen dat dat een hele onderneming is.

Wat verandert voor uw adres?
Op de inzamelkalender van ROVA ziet u snel en eenvoudig wat in 2021 gaat veranderen voor uw adres. U kunt de inzamelkalender op verschillende manieren bekijken:

  • ROVA app
    Heeft u een smartphone of tablet? Dan kunt u de gratis ROVA-app downloaden via de App Store en Google Play Store. In de app stelt u éénmalig uw adres in, daarna heeft u altijd alle informatie over inzameling van afval en grondstoffen bij de hand. In de app kunt u ook een herinnering instellen, zodat u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een berichtje krijgt. Zo vergeet u nooit meer de container op tijd aan de straat te zetten.
  • ROVA website
    Heeft u geen smartphone of tablet? Dan kunt u uw postcode en huisnummer invoeren op www.rova.nl/inzamelkalender. U krijgt dan direct de volledige jaarkalender met inzameldagen in beeld.
  • Papieren kalender
    Als u een papieren inzamelkalender wilt, dan kunt u de online kalender openen (zie hierboven) en zelf printen. U kunt ook een papieren inzamelkalender aanvragen via het ROVA-Klantcontactcentrum (038) 427 37 77. Het ROVA-Klantcontactcentrum is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Wij adviseren u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de online inzamelkalender (ROVA-app of website). Zo heeft u altijd de meest actuele informatie en weet u zeker dat u nooit een inzameldag mist.

ROVA-jaarverslag 2019: focus op kwaliteit grondstoffen en beheer buitenruimte

In deze bijzondere periode die wordt gedomineerd door corona en de impact hiervan op het dagelijks leven, heeft ROV...
Bekijk