Delen

In de gemeente Zwolle zorgt ROVA voor de inzameling van huishoudelijk afval. Heeft u afval dat niet aan huis wordt ingezameld? Kijk dan op bovenstaande kaart waar en wanneer u uw afval kunt aanbieden. Klik op de icoontjes voor openingstijden.

Komt u afval op één van de punten op bovenstaande kaart brengen?  Dan moet u zich kunnen legitimeren als inwoner van de gemeente Zwolle. Voor bepaalde soorten afval brengen wij kosten in rekening. Kijk hier voor een actueel overzicht van afvalsoorten en tarieven. Op alle innamepunten kunt u zowel contant als met uw pinpas betalen.

Tot 250 kilo gratis!
Als inwoner van Zwolle mag u per dag tot 250 kilo afval gratis wegbrengen. Voor puin, bouw- en sloopafval gelden andere afspraken. Brengt u op een dag meer afval? Dan gaat u per kilo betalen. U kunt contant of met pin betalen. Als inwoner van Zwolle moet u zich kunnen legitimeren, dus neem uw paspoort of rijbewijs mee.

ROVA-pas 
Gaat u naar het milieubrengstation in Zwolle neem dan uw ROVA-pas mee. Inwoners van de gemeente Zwolle hebben hun ROVA-pas nodig om toegang te krijgen tot het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat op de Hessenpoort. De ROVA-pas is de pas waarmee ook ondergrondse containers voor restafval in de wijk worden geopend. 

 

Minder afval!

ROVA is een gemeentelijk samenwerkingsverband van en voor gemeenten. Daarmee is ROVA 100% publiek. In ons DNA zit het we...
Bekijk