Delen

In de gemeente Zwolle zorgt ROVA voor de inzameling van huishoudelijk afval. Heeft u afval dat niet aan huis wordt ingezameld? Kijk dan op bovenstaande kaart waar en wanneer u uw afval kunt aanbieden. Klik op de icoontjes voor openingstijden.

Tot 250 kilo gratis!
Als inwoner van Zwolle mag u per dag tot 250 kilo afval gratis wegbrengen. Voor asbest, puin, bouw- en sloopafval gelden andere afspraken. Brengt u op een dag meer afval? Dan gaat u per kilo betalen. U kunt contant of met pin betalen. 

ROVA-pas 
Gaat u naar het milieubrengstation in Zwolle neem dan uw ROVA-pas mee. Inwoners van de gemeente Zwolle hebben de ROVA-pas nodig om toegang te krijgen tot het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat op de Hessenpoort. De ROVA-pas is de pas waarmee u ook ondergrondse containers in de wijk opent. Heeft u als inwoner van Zwolle uw ROVA-pas niet mee bij uw bezoek aan het milieubrengstation? Dan kunt u alleen storten tegen het hoogst geldende tarief. 

Kijk hier voor een actueel overzicht van afvalsoorten en tarieven. 

Meer informatie over de afvalinzameling in uw gemeente vindt u hier

Werken bij ROVA

ROVA heeft haar succes mede te danken aan de inzet van ca. 400 medewerkers. Deze professionals werken elke dag aan schon...
Bekijk