Gewijzigde afvalinzameling met de voorjaarsfeestdagen

Op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) en op tweede pinksterdag (maandag 24 mei) worden geen afval en grondstoffen ingezameld

De containers worden op een andere dag geleegd. Houd rekening met de volgende wijzigen:

Gemeente Aalten

Gemeente Amersfoort

• De afvalinzameling van donderdag 13 mei vindt plaats op zaterdag 15 mei.
  • De afvalinzameling van maandag 24 mei vindt plaats op zaterdag 22 mei. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede pinksterdag.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Nijverheidsweg-Noord 35 in Amersfoort is op donderdag 13 mei en maandag 24 mei gesloten.

Gemeente Bunschoten

• De afvalinzameling van donderdag 13 mei vindt plaats op zaterdag 15 mei.
  • De afvalinzameling van maandag 24 mei vindt plaats op woensdag 26 mei.

Gemeente Dalfsen

• De afvalinzameling van donderdag 13 mei vindt plaats op zaterdag 15 mei.
  • De afvalinzameling van maandag 24 mei vindt plaats op dinsdag 25 mei.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op donderdag 13 mei en maandag 24 mei gesloten.

Gemeente Dinkelland

Gemeente Hardenberg

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is op donderdag 13 mei en maandag 24 mei gesloten.

Gemeente Hattem

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei gesloten.

De GRIP-wagen (Grondstoffen Inleverpunt) komt éénmalig te vervallen op:

• Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) - Parkeerplaats Albert Heijn – Vechtstraat

Kijk op www.rova.nl/grip wanneer de GRIP-wagen bij u in de buurt komt.

Gemeente Heerde

Gemeente Olst-Wijhe

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op donderdag 13 mei en maandag 24 mei (tweede pinksterdag) gesloten.

Gemeente Ommen

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei gesloten.

Gemeente Oost Gelre

• Geen wijzigingen

Gemeente Raalte

Gemeente Staphorst

Gemeente Steenwijkerland

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 24 mei gesloten.

Gemeente Tubbergen

Gemeente Twenterand

Gemeente Urk

Gemeente Westerveld

Gemeente Winterswijk

Gemeente Woudenberg

• De afvalinzameling van donderdag 13 mei vindt plaats op zaterdag 15 mei.
  • De afvalinzameling van maandag 24 mei vindt plaats op dinsdag 25 mei.

Gemeente Zwartewaterland

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op donderdag 13 mei en maandag 24 mei gesloten.

Gemeente Zwolle

ROVA-Klantcontactcentrum
Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact

Gewijzigde openingstijden
Het ROVA-Klantcontactcentrum is geopend tot 19.30 uur op dinsdag 4 mei (Dodenherdenking). En is gesloten op donderdag 13 mei en maandag 24 mei.

Onder welk afval valt piepschuim?

Piepschuim hoort bij het restafval. Een kleine hoeveelheid kan in de restafval-container of in de ondergrondse container...