Gewijzigde afvalinzameling met tweede paasdag en Koningsdag

Op tweede paasdag (maandag 22 april) en Koningsdag (zaterdag 27 april) worden geen afval en grondstoffen ingezameld. De containers worden op een andere dag geleegd. Houd rekening met de volgende wijzigen:

Gemeente Aalten

Gemeente Amersfoort

• De afvalinzameling van maandag 22 april vindt plaats op zaterdag 20 april. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede paasdag.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Nijverheidsweg-Noord 35 in Amersfoort is op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Bunschoten

• De inzameling van groente-, fruit- en tuinafval (gft) van maandag 22 april vindt plaats op woensdag 24 april.
  • De inzameling van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) van maandag 22 april vindt plaats op woensdag 24 april.
  • De inzameling van papier en karton van maandag 22 april vindt plaats op donderdag 25 april.

Gemeente Dalfsen

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Dinkelland

Gemeente Hardenberg

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Hattem

• Geen wijzigingen.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle en milieustraat Veluwenkamp aan de Hilsdijk 2018 zijn op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Heerde

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation Lagemaat aan de Zwarteweg 1 in Heerde is op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Olst-Wijhe

Gemeente Ommen

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerheen is op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Oost Gelre

Gemeente Raalte

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Zompstraat in Raalte is op zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Staphorst

Gemeente Steenwijkerland

Tweede paasdag

• De inzameling van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) van maandag 22 april vindt plaats op zaterdag 20 april. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede paasdag.
  • De bootroute van maandag 22 april voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) wordt verplaatst naar dinsdag 23 april.
  • De bootroute van maandag 22 april voor restafval wordt verplaatst naar dinsdag 23 april.

Koningsdag

• De afvalinzameling van zaterdag 27 april vindt plaats op vrijdag 26 april. Let op, dit is de vrijdag vóór Koningsdag.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Tubbergen

Gemeente Twenterand

Gewijzigde openingstijden
De milieustraat aan de Aziënlaan 14 in Vroomshoop is op zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Urk

Gemeente Westerveld

Gemeente Winterswijk

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Leeghwaterweg 10 in Winterswijk is op zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Woudenberg

• De afvalinzameling van maandag 22 april vindt plaats op dinsdag 23 april.

Gewijzigde openingstijden
De milieustraat aan de Bosrand 19 in Woudenberg is op vrijdag 19 april en zaterdag 27 april gesloten.

Gemeente Zwartewaterland

Gemeente Zwolle

GRIP-wagen
Het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP) vervalt éénmalig op onderstaande locaties:
- Op maandag 22 april in Berkum aan de Campherbeeklaan
- Op zaterdag 27 april in Diezerpoort aan de Hogenkampsweg
- Op zaterdag 27 april in Stadshagen aan de Belvédèrelaan

ROVA Klantcontactcentrum

Heeft u vragen, neem dan contact op met het ROVA Klantcontactcentrum, kijk op www.rova.nl/contact.

Gewijzigde openingstijden
Het ROVA Klantcontactcentrum is op maandag 22 april en zaterdag 27 april gesloten.

De Week van Mooi Schoon

De Week van Mooi Schoon is een jaarlijks opschoonevenement voor de basisscholen in actie tegen zwerfvuil. In het we...