Gewijzigde afvalinzameling met tweede pinksterdag

Op tweede pinksterdag (maandag 10 juni) worden geen afval en grondstoffen ingezameld. De containers worden op een andere dag geleegd. Houd rekening met de volgende wijzigen:

Gemeente Aalten

Gemeente Amersfoort

• De afvalinzameling van maandag 10 juni vindt plaats op zaterdag 8 juni. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede pinksterdag.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Nijverheidsweg-Noord 35 in Amersfoort is op maandag 10 juni gesloten.

Gemeente Bunschoten

• De afvalinzameling van maandag 10 juni vindt plaats op dinsdag 11 juni.

Gemeente Dalfsen

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op maandag 10 juni gesloten.

Gemeente Dinkelland

Gemeente Hardenberg

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is op maandag 10 juni gesloten.

Gemeente Hattem

Gewijzigde openingstijden
Milieustraat Veluwekamp aan de Hilsdijk 108 is ook op maandag 10 juni gesloten.

Gemeente Heerde

Gemeente Olst-Wijhe

Gemeente Ommen

Gemeente Oost Gelre

Gemeente Raalte

Gemeente Staphorst

Gemeente Steenwijkerland

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is op maandag 10 juni gesloten.

Gemeente Tubbergen

Gemeente Twenterand

Gemeente Urk

Gemeente Westerveld

Gemeente Winterswijk

Gemeente Woudenberg

• De afvalinzameling van maandag 10 juni vindt plaats op dinsdag 11 juni.

Gemeente Zwartewaterland

Gemeente Zwolle

ROVA Klantcontactcentrum

Heeft u vragen, neem dan contact op met het ROVA Klantcontactcentrum, kijk op www.rova.nl/contact.

Gewijzigde openingstijden
Het ROVA Klantcontactcentrum is op maandag 10 juni gesloten.

Openingstijden ROVA locaties

Huishoudelijk afval kan naar het ROVA-milieubrengstation gebracht worden. Denk bijvoorbeeld aan grof tuinafval, matrasse...