Gewijzigde afvalinzameling met de feestdagen

Op de kerstdagen en nieuwjaarsdag worden geen afval en grondstoffen ingezameld. De containers worden op een andere dag geleegd. Houd rekening met de volgende wijzigen:

Gemeente Aalten

• Geen wijzigingen

Gemeente Amersfoort

• De afvalinzameling van dinsdag 25 december vindt plaats op zaterdag 22 december. Let op, dit is de zaterdag vóór de kerstdagen.
  • De afvalinzameling van woensdag 26 december vindt plaats op zaterdag 29 december.

Extra inzameldagen
De inzameldagen in 2019 kunnen wijzigen. Om te zorgen dat u geen langere periode tussen de inzameldagen hoeft te overbruggen, zijn er extra inzameldagen. Kijk op www.rova.nl/inzamelkalender of de ROVA-app of dit voor uw adres geldt.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Nijverheidsweg Noord 35 in Amersfoort is geopend tot 16.00 uur op maandag 24 december en tot 15.00 uur op maandag 31 december. Op dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari zijn we gesloten.

Gemeente Bunschoten

• De afvalinzameling van dinsdag 25 december vindt plaats op donderdag 27 december.
  • De afvalinzameling van woensdag 26 december vindt plaats op vrijdag 28 december.
  • De inzameling van groente-, fruit- en tuinafval (gft) en plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) van dinsdag 1 januari vindt plaats op donderdag 3 januari.
  • De inzameling van papier en karton van dinsdag 1 januari vindt plaats op vrijdag 4 januari.

Gemeente Dalfsen

• De inzameling van groente-, fruit-, en tuinafval (gft) van dinsdag 25 december vindt plaats op zaterdag 22 december. Let op, dit is de zaterdag vóór de kerstdagen.
  • De inzameling van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) van dinsdag 25 december vindt plaats op maandag 24 december. Let op, dit is de maandag vóór de kerstdagen.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is geopend tot 16.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. En is gesloten op dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari.

Gemeente Dinkelland

Gemeente Hardenberg

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is geopend tot 16.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. En is gesloten op dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari.

Gemeente Hattem

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation Veluwekamp aan de Hilsdijk 108 in Hattem is gesloten van maandag 24 december tot en met zaterdag 5 januari.

Gemeente Heerde

Gemeente Olst-Wijhe

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Zompstraat 21 in Raalte is gesloten op woensdag 26 december.

Gemeente Ommen

Gemeente Oost Gelre

Gemeente Raalte

Gemeente Staphorst

Gemeente Steenwijkerland

• De afvalinzameling van woensdag 26 december vindt plaats op donderdag 27 december.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Karenbrug 3 in Steenwijk is geopend tot 16.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. En is gesloten op woensdag 26 december.

Gemeente Tubbergen

Gemeente Twenterand

Gemeente Urk

Let op: er wordt met extra voertuigen ingezameld, hierdoor kunnen wij eerder langskomen dan u van ons gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 07.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gemeente Westerveld

Gemeente Winterswijk

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Leeghwaterweg 10 in Winterswijk is gesloten op woensdag 26 december.

Gemeente Woudenberg

• De afvalinzameling van dinsdag 1 januari vindt plaats op woensdag 2 januari.

Gewijzigde openingstijden
De milieustraat aan de Bosrand in Woudenberg is gesloten op vrijdag 28 december en zaterdag 29 december.

Gemeente Zwartewaterland

Gemeente Zwolle

Gewijzigde openingstijden

Het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP) in Berkum aan de Campherbeeklaan vervalt éénmalig op maandag 31 december.

ROVA Klantcontactcentrum
Heeft u vragen, neem dan contact op met het ROVA Klantcontactcentrum, kijk op www.rova.nl/contact.

Gewijzigde openingstijden
Het ROVA Klantcontactcentrum is geopend tot 17.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. En is gesloten op dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari.

Vanwege vorst zit het afval in mijn container vast. Wat nu?

Bij vorst doen wij onze uiterste best om uw container te legen. Desondanks kan het voorkomen dat het afval (deels) vastg...