Kleurplaat voor de AfvalHelden

Kleurplaat voor de AfvalHelden


in Inwoners
Delen

Van 1 tot en met 7 maart 2021 wordt de Week van de AfvalHelden georganiseerd. Alle mensen die zich dagelijks inzetten om afval in te zamelen, de buurt schoon te houden, het groen in jouw omgeving bij te houden of het afval dat ingezameld is weer verwerken tot nieuwe grondstoffen, worden deze week in het zonnetje gezet.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jij de AfvalHelden ook in het zonnetje wilt zetten! Doe je mee?

Download deze kleurplaat en print hem uit*. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en hang hem voor je raam zodat de AfvalHelden die door jouw straat rijden hem kunnen zien.

 

Als je kans wilt maken op één van de leuke prijzen dan zijn er twee mogelijkheden om mee te doen:

  1. Maak een foto van je kleurplaat en plaats deze foto in een openbaar bericht op Facebook. Tag ROVA in dat bericht; dan zien wij jouw kleurplaat ook en kunnen we je naam en adres opvragen. Heb je zelf geen Facebook, dan wil iemand je daar misschien wel mee helpen?
  2. Stuur je ingekleurde kleurplaat naar ROVA, Team Voorlichting & Communicatie, Steinfurtstraat 2, 8028PP Zwolle

Alle kleurplaten die bij ons binnen zijn op maandag 8 maart, via Facebook óf per post, maken kans op een mooie prijs.

Download hier de kleurplaat: Kleurplaat

* Lukt het niet om te printen? Bezoekers van onze milieubrengstations krijgen deze week een kleurplaat bij het oprijden van ons terrein.

Snoeien voor gezonde bomen

ROVA verzorgt in verschillende gemeenten het beheer van de buitenruimte. Zo zorgen we onder andere voor het maaien van v...
Bekijk