Extra maatregelen bij ROVA vanwege coronavirus

Extra maatregelen bij ROVA vanwege coronavirus


in Inwoners
Delen

De milieubrengstations en het Klantcontactcentrum van ROVA zijn vooralsnog geopend volgens reguliere openingstijden*. Wel gelden hier vanwege het coronavirus nog steeds maatregelen om uw en onze veiligheid te garanderen.

Kom alleen als het echt nodig is
Wij herhalen de oproep van het kabinet: beperk onnodige reisbewegingen. Dat geldt ook voor een bezoek aan het milieubrengstation: kom alleen als dat echt noodzakelijk is en houd u aan onderstaande regels.

Afstand houden betekent beperkte toegang
Om voldoende afstand tussen personen op de locatie te kunnen bewaren zullen wij steeds een beperkt aantal bezoekers toelaten op de locatie. Dit zorgt voor langere wachtrijen dan gebruikelijk. Ook daarom is het belangrijk bezoeken aan het milieubrengstation zoveel mogelijk te beperken.

Maatregelen
Om de kans op verspreiding van het coronavirus te beperken hebben wij extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen getroffen. We willen u vragen om rekening te houden met het volgende:

  • De medewerkers van ROVA assisteren niet bij het uitladen
  • Bij uitladen van spullen mag maximaal 1 persoon de auto verlaten (dus kom alleen als u uw spullen zelf uit de auto kunt laden)
  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om 1,5 meter afstand te houden
  • Wij accepteren momenteel alleen pin-betalingen
  • Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u onze milieubrengstations niet te bezoeken

* Rondom de feestdagen gelden andere openingstijden van ons Klantcontactcentrum en milieubrengstations. Meer informatie leest u hier.

Snoeien voor gezonde bomen

ROVA verzorgt in verschillende gemeenten het beheer van de buitenruimte. Zo zorgen we onder andere voor het maaien van v...
Bekijk