Bedankt dat uw container op tijd aan de weg staat

Bedankt dat uw container op tijd aan de weg staat


in Inwoners
Delen

Het zijn drukke tijden voor onze mannen en vrouwen van de inzameldienst. Doordat veel mensen thuis zijn, zien we dat veel extra containers aan de weg worden gezet. Daarom rijden we met extra inzamelvoertuigen en beginnen we vroeg. Onze collega’s beginnen in de meeste gemeenten om 7.00 uur ‘s ochtends met het legen van containers. Door het inzetten van extra inzamelvoertuigen, kan het zijn dat we op een ander moment langskomen dan u van ons gewend bent.

We kunnen ons voorstellen dat u in deze periode niet 's morgens vroeg op pad gaat. En dat uw container daardoor later aan de weg staat. Dan kan het gebeuren dat wij al langs zijn geweest om te legen. U kunt ons helpen door de container ook nu 's morgens op tijd aan de weg te zetten. Dan kunnen we uw container tijdig legen.

Doordat veel mensen thuis zijn, staan in de straten extra auto's geparkeerd. Dit maakt de inzameling voor onze chauffeurs lastiger. Soms kan ons inzamelvoertuig niet door de straat, of kan het inzamelvoertuig niet bij de containers omdat auto’s dichtbij de containers staan. Wij vragen u daarom rekening te houden met het parkeren van auto’s op inzameldagen. Zorg dat de containers 30 cm van elkaar af staan, zodat de grijparm de containers goed kan oppakken. 

Ook kringlopen treffen extra coronamaatregelen

De kringloopwinkels zijn natuurlijk vanwege de nieuwe coronamaatregelen, die sinds 15 december gelden, gesloten. Maar oo...
Bekijk