Gewijzigde afvalinzameling in verband met 2e Paasdag

Op maandag 17 april is het 2e Paasdag. Op deze dag wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Zwolle.

De afvalinzameling van maandag 17 april wordt verplaatst naar zaterdag 15 april. Let op, zaterdag 15 april is de zaterdag vóór de paasdagen. Ook is het ROVA milieubrengstation in aan de Rijnlandstraat in Zwolle op maandag 17 april gesloten.

Het kan voorkomen dat er op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 07.00 uur aan de straat neer te zetten. Meer informatie over de inzameldagen vindt u op www.rova.nl/afvalkalender en de gratis ROVA-app (zoek op ROVA in de Appstore).

Wij wensen u een fijne feestdag toe.

Met vragen kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum, telefoonnummer (038) 427 37 77 of kijk op www.rova.nl/contact.

Social return en recycling e-waste in Wecycle Service Center in Dalfsen

Intentieverklaring getekendWecycle bereidt samen met Road2Work IJssel-Vecht, ROVA en de gemeenten Dalfsen, Raalte en Zwa...