Extra maatregelen bij ROVA-milieubrengstations i.v.m. coronavirus

Extra maatregelen bij ROVA-milieubrengstations i.v.m. coronavirus


in Inwoners
Delen

De milieubrengstations van ROVA zijn vooralsnog geopend volgens reguliere openingstijden. Dit kan echter alleen met uw hulp. Om de kans op verspreiding van het coronavirus te beperken hebben wij extra maatregelen getroffen op onze milieubrengstations. Houd bij uw bezoek aan een van onze milieubrengstations rekening met de volgende hygiëne- en veiligheidsmaatregelen:

  • De medewerkers van ROVA assisteren niet bij het uitladen
  • Bij uitladen van spullen mag maximaal 1 persoon de auto verlaten (dus kom alleen als u uw spullen zelf uit de auto kunt laden)
  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om 1,5 meter afstand te houden
  • Voor voldoende afstand op het terrein laten we een beperkt aantal voertuigen tegelijk toe
  • Wij accepteren momenteel alleen pin-betalingen
  • Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u onze milieubrengstations niet te bezoeken

Kom alleen als het echt nodig is
We zien de drukte toenemen op onze milieubrengstations. Een bezoek aan het milieubrengstation is geen uitje. Kom dus alleen als dat echt noodzakelijk is en houd u aan bovenstaande regels. Wij laten steeds een beperkt aantal bezoekers toe op de locatie. Dit om voldoende afstand tussen de personen op de locatie te kunnen bewaren. Dit zorgt voor langere wachtrijen dan gebruikelijk. Ook daarom is het belangrijk bezoeken aan het milieubrengstation zoveel mogelijk te beperken. 

Gebruikt frituurvet en bakolie? Lever het in!

Bakt u zelf oliebollen of appelflappen met oud en nieuw? Lever het gebruikte vet of olie in bij een van de inzamelpunten...
Bekijk