Volgende stap gezet naar verhuizing bedrijfsactiviteiten ROVA in Amersfoort

Woensdag hebben wethouder Hans Buijtelaar van de gemeente Amersfoort en Marco van Lente hun handtekeningen gezet en daarmee afgesproken dat we verder onderzoeken hoe de bedrijfsverplaatsing van ROVA in Amersfoort gerealiseerd kan worden. Hiermee is de volgende stap gezet om het milieubrengstation en de andere activiteiten van ROVA naar het bedrijventerrein Vinkenhoef te verhuizen.

Amersfoort wil wonen en werken mogelijk maken op de Kop van Isselt. De verplaatsing van ROVA maakt hiervoor ruimte op de Kop van Isselt.

Voor de ROVA betekent de verplaatsing naar Vinkenhoef een locatie met een betere ontsluiting. Tegelijkertijd kan ROVA de inrichting van het nieuwe terrein, en met name het milieubrengstation, aanpassen op de wensen en eisen van de huidige tijd.

De daadwerkelijke verplaatsing van ROVA is een enorme operatie en zal nog een aantal jaar voorbereiding kosten.

Gemeente Zwolle en ROVA starten met innovatieve methode om status verkeersborden te controleren

Gemeente Zwolle en ROVA starten met een pilot om het beheer van de Zwolse verkeersborden te optimaliseren met behulp van...