Algemene verordening gegevensbescherming bij ROVA


in Inwoners
Delen

Op 25 gaat de nieuwe privacywet in; de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het doel van deze wet is de privacy van personen nog beter te beschermen en hen uitgebreidere rechten rondom privacy te verschaffen.

Bij ROVA is er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat dit goed geregeld is. Er zijn protocollen en procedures ingericht om deze zekerheid te bieden. Om te bewaken dat de privacygevoelige gegevens bij ROVA goed beschermd zijn, heeft ROVA een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld.

Bovendien heeft ROVA, al voor de invoering van de nieuwe privacywet, altijd volop aandacht gehad voor de organisatorische en technische informatiebeveiliging om te zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot privacygevoelige gegevens.

 

Op www.rova.nl/privacy vindt u meer informatie over privacy bij ROVA.

Vragen of opmerkingen over privacy of persoonsgegevens kunnen gesteld worden aan de Functionaris Gegevensbescherming via de volgende mailadressen.

 

  • Algemene vragen:                                                      FG@rova.nl
  • Vragen omtrent persoonsgegevens:                      Inzage@rova.nl
  • Melden of vermoeden van een datalek:                Datalek@rova.nl

Gebruikt frituurvet en bakolie? Lever het in!

Bakt u zelf oliebollen of appelflappen met oud en nieuw? Lever het gebruikte vet of olie in bij een van de inzamelpunten...
Bekijk