Schrijf u nu in voor een excursie naar ROVA in Amersfoort

Ook altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij ROVA?

Op vrijdagmiddag 17 en 31 mei heeft u de kans een voorlichtingsbijeenkomst en een rondleiding te volgen bij ROVA. Een ervaren voorlichter vertelt u over de historie, de invoering Omgekeerd inzamelen in Amersfoort en de verdere ontwikkelingen op afvalgebied. Bovendien ziet u tijdens de rondleiding op het werkterrein van ROVA o.a. hoe het gescheiden afval wordt opgeslagen en vervoerd. Want eenmaal gescheiden afval blijft gescheiden. De ROVA Groenbus, de bus die rijdt op gas uit uw groente-, fruit- en tuinafval (gft), zal u halen en brengen.

13.30 uur     instappen locatie gemeentehuis: Stadhuisplein 1 in Amersfoort
14.00 uur     koffie en thee bij ROVA Amersfoort
14.15 uur     start voorlichting en rondleiding
16.15 uur     einde en vertrek
16.45 uur     terug bij gemeentehuis in Amersfoort

Interesse?
U kunt zich geheel kosteloos inschrijven voor deze excursies via www.rova.nl/rondjerova.

• Tot en met maandag 13 mei kunt u zich inschrijven voor de excursie op vrijdag 17 mei
  • Tot en met donderdag 23 mei kunt u zich inschrijven voor de excursie op vrijdag 31 mei

Schrijf u snel in want vol = vol!

We gaan op pad met minimaal 15 deelnemers en er kunnen maximaal 30 deelnemers mee, minimale leeftijd 12 jaar. Er zal worden geselecteerd op tijdstip van inschrijving. De bevestiging ontvangt u op de vrijdag voorafgaand aan de excursie per e-mail.

Namens de gemeente Amersfoort en ROVA wensen wij u alvast een goede en leerzame excursie toe!

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten

Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) en op tweede pinksterdag (maandag 10 juni) zijn onze openingstijden aangepast....