Colombiaanse delegatie bezoekt ROVA

Colombiaanse delegatie bezoekt ROVA


in Inwoners
Delen

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RMO) heeft in de week van 15 tot en met 19 juni een delegatie uit Colombia op bezoek in Nederland. De delegatie bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en leden van het ministerie. Op donderdag 18 juni waren zij op bezoek bij ROVA.

Het doel van deze missie van RMO is de samenwerkingen tussen Colombia en Nederland te intensiveren. De vertegenwoordigers uit Colombianen gaan in deze week op bezoek bij diverse organisaties in Nederland om verschillende onderwerpen te bespreken.

Eén van deze onderwerpen is het afvalmanagement in Nederland. In het kader van dit onderwerp bracht de Colombiaanse delegatie een bezoek aan ROVA. De Colombianen waren zeer geïnteresseerd in de wijze van afvalinzameling van ROVA. Tijdens het bezoek werden de thema’s diftar, omgekeerd inzamelen en 100-100-100 besproken. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding over het terrein. Op deze manier kregen de Colombianen inzicht in het gescheiden ingezamelde afval en de overslag hiervan.

Gratis compost tijdens de landelijke compostdag

Compost: het begint met afval scheiden.Samenwerkende gemeenten en ROVA nodigen de inwoners gratis compost op te hal...
Bekijk