Inzamelkalender 2019 vanaf nu beschikbaar

De gemeente en ROVA vinden het belangrijk om de inzameling van afval en grondstoffen zo goed mogelijk voor u te organiseren. Hierdoor kan de afvalinzameling in 2019 voor uw adres wijzigen. Bekijk hier de online kalender en zie eenvoudig en snel wat er voor u wijzigt.

De kalender wordt niet ongevraagd toegezonden. Wilt u toch een papieren kalender ontvangen neem dan contact op met het ROVA Klantcontactcentrum

De ROVA-app

Naast de online inzamelkalender is de gratis ROVA-app beschikbaar. Hiermee zijn de inzameldagen altijd binnen handbereik. Op de ROVA-app kan een herinnering worden ingesteld. Op deze manier krijgt u een seintje wanneer de container aan de weg kan. De ROVA-app is er voor iPhone en Android-toestellen en is gratis te downloaden in de Appstore.

Gemeente Zwolle en ROVA starten met innovatieve methode om status verkeersborden te controleren

Gemeente Zwolle en ROVA starten met een pilot om het beheer van de Zwolse verkeersborden te optimaliseren met behulp van...